Babymotorik:

Det har været dejligt at være her sammen. Vores dreng elsker, når vi leger og synger sammen derhjemme. Vi synger “Godmorgensangen” for ham hver morgen. -Katja og Tommy.

Når man bor i en kommune, der tilbyder babymotorik,vil det være dumt ikke at tage imod,for man får ene gode rå, og så erdet hyggeligt. Babyerne elsker det. Min gør i hvertfald. -Maiken

God viden om hvorfor det er vigtigt at tumle med baby. – Anne Roed

Gode fif vi kan bruge derhjemme. Større børn kan være med til sanglegene derhjemme. – Kristine Bendtsen

Massage:

Jeg har været hos Nordjysk Motorik og har fået Hotsone Massage, Fysiurgisk massage, Kranio Sakral Terapi samt organmassage.  Det  har hver gang hjulpet mig, i forhold til spændinger i kroppen og andre problemer. Det er bare forskelligt fra gang til gang, hvilken behandling jeg gerne vil have. – Sonja Kaupenjohann

Tiden var bestilt til neurolog. Jeg havde meget hovedpine, en summen i nakke og op i hovedet. Jeg fik to behandlinger med KST og lidt vejledning til indretning af min arbejdsplads. Hovedpinen forsvandt og tiden hos neurologen blev afbestilt. Jeg havde behov for en opfølgende behandling 2½ måned efter. – John.

Kranio Sakral Terapi

I 1½ måned gik jeg til fysioterapi, det hjalp ikke. Jeg havde bækkensmerter og måtte tage smertestillende medicin 4 – 6 gange om dagen for at kunne passe  mit arbejde. Jeg fik en Kranio Sakral terapi behandling. Min krop blev rettet op og jeg nød behandlingen som var blid og behagelig. De første dage efter behandlingen var der ingen forandringer i mine smerter.  Det gjorde egentlig ondt ligesom det plejede inden. Men imellem 5 og 10 dagen efter jeg havde fået behandling skete der en enorm forandring. Jeg gik fra, at have rigtig ondt ved enhver bevægelse, til at jeg næsten var smertefri. Jeg kunne virkelig ikke forstå, at det pludselig bare blev bedre efter de dage – og så kom jeg i tanke om det du sagde: “kroppen arbejder videre efter en behandling og bedring kan komme efter en uge, ja helt op til tre uger efter.” På 6 dagen efter behandlingen, tog jeg ingen smertestillende medicin. Det er helt vild. Tusinde tak for hjælpen! Jeg kommer helt klart igen, hvis jeg får behov.

-Ditte Underbjerg