Massage til bækken og rygsmerter.

Intet er mere kropsligt end en graviditet. Du mærker din krop på en helt anden måde end tidligere. Du mærker måske, at den gør ondt eller ikke “stiller op”, til det du gerne vil kunne i en aktiv hverdag.
Du skal lytte til din krop og en massage vil være en god måde at få kroppen i tale.
Hvis dit bækken står skævt eller du f.eks har et stort lændesvaj, vil jeg rette dig op på en blid måde, med Kranio Sakral Teknikker.
Det er ikke alle bækkensmerter i en graviditet, der skyldes bækkenløsning.

Massage til afslapning og velvære.

En hverdag  hvor arbejdsliv, fritid og sociale relationer skal balancere, kan

give ekstra travlehed og stress, især når man er gravid, fordi kroppen arbejder indad. Det gør, at det kan det svært at finde det rette overskud, til at agere udad.  Massagen er en god stund , der giver rum og ro til dybere kontakt mellem mor og barn.

Deter vigtigt at man som gravid,  lytter til sin krop. Massagen kan have en befordrende virkning på, at vække  nødvendige egenskaber som styrke, tålmodighed og evnen til at hengive sig. Noget der bliver brug for når fødslen kommer.

Udover dette, kan der også være effekt af massagen, i forhold til søvnløshed, hævede fødder,  ben og fingre. Lægkramper, hovedpine og fordøjelsesbesvær.

Der er også evidens for, at det gør en forskel, at modtage regelmæssigt massage i graviditeten. Det handler om mindre bekymring, bedre søvn, færre rygsmerter.

Når jeg giver en behandling, vil jeg altid se på hele kroppen og inddrage de færdigheder jeg har, for at give så god en behandling som muligt.

Massagen er blid og helhedsorienteret. En behandling tager en time. Alle kan have glæde af denne form for massage, som jeg har lært på Nordlys i Silkeborg.